preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Spinut" Split

Vijesti

Zeleno srce kuca za nas

Autor: Fadila Zoranić, 16. 5. 2017.

Lucija Pandža, učenica 5 a razreda na likovno - literarnom natječaju Zeleno srce kuca za nas dobila je nagradu za svoj likovni rad. Zadana tema natječaja bila je Let s bjeloglavim supom. Lucija je odabrani  detalj naše zaštićene prirode maštovito  oslikala u tehnici akrilik boja i time za školu osvojila tablet za školu.

Čestitamo Lucija!

Više o natječaju:  Natječaj organizira i provodi oš Starigrad, Starigrad – Paklenica pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite  okoliša i prirode. Natječaj je organiziran povodom Europskog dana parkova koji se obilježava 24.svibnja. Ovaj je datum odabran kao sjećanje na postanak prvih europskih nacionalnih parkova u Švedskoj. U natječaju sudjeluju učenici osnovnih škola s područja Republike Hrvatske.

Cilj ovog natječaja usmjeren je na zaštićena područja naše domovine te raznolikost biljnog i životinjskog svijeta u zaštićenim područjima. Učenici su likovnim i literarnim izričajem trebali dočarati tajanstveni život prirode u najskrovitijim dijelovima zaštićenih područja te osvijestiti važnost zaštite dragocjenih prirodnih bogatstava i zaštićenih područja.  Svoja znanja i iskustva kreativno su i maštovito trebali prikazati kroz odabrani detalj zaštićene prirode u zadanoj temi: Let s bjeloglavim supom

 
Erasmus +
SPINUT ONLINE
OGLASNA PLOČA
Poduženi boravak

      

     Program produženog boravka

Pilot projekt

e-Dnevnik

BIBLIOTEKA
60. godina škole
Prometna učilica

 
VJEŽBAONICA
Jelovnik

 

PRODUŽENI   BORAVAK

 

Troškovi prehrane za

ručak iznose 17 kn/dan

za učenike koji žele

koristiti usluge

školske kuhinje.

Priloženi dokumenti:
Jelovnik sk god 2018 2019.doc

SafetyNet

  

        Znaš li se zaštititi

              na internetu

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 11. 2010.

Ukupno: 587105
CMS za škole logo
Osnovna škola "Spinut" Split / Teslina 12, HR-21000 Split / os-spinut-st.skole.hr / ured@os-spinut-st.skole.hr
preskoči na navigaciju