preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Spinut" Split

Vijesti

Matematika u "gostima"

Autor: Fadila Zoranić, 6. 12. 2017.

Etnografski muzej Split u ponedjeljak 4. prosinca 2017.  ugostio je učenike iz cijele županije.  Skupina učnika iz naše škole sa učiteljicom matematike Katarinom Sablić sudjelovala je na radionici a drugi učenici su svoje znanje iskušali u OŠ “Kame-Šine”, koja je 5. prosinca na Večeri matematike organizirala zanimljive radionice.

                     

https://www.photosnack.com/57D6AABA9F7/matematikaugostima.html

Večer matematike u OŠ “Kamen-Šine” – učenici OŠ “Spinut” u gostima
 
Učenici OŠ “Spinut” sudjelovali su 5. prosinca na Večeri matematike koja je organizirana u OŠ “Kame-Šine”. Riječ je o skupu interaktivnih radionica koje potiču izgradnju pozitivnog stava prema matematici. Na radionicama je predstavljeno mnoštvo igara u kojima su se nadmetali igrači petih i sedmih razreda.
- Sedam krizaljki, timski za nastavak natjecanja, zatim pitalice( prednost su imali za odgovorit jer su gosti), sparivanje pojmova (learning apps na pametnoj ploci), miljunas, kahoot, vjesala i druge.
 
Etnografski muzej
Etnografski muzej Split (iza Vestibula) u ponedjeljak 4. prosinca 2017. u 17 sati ugostio je učenike iz cijele županije.
Već petu godinu za redom predavanja i radionice organiziraju učenici i nastavnici osnovnih i srednjih škola Splita i okolice.
 
Zajedno su pripremili zanimljiv i raznolik program igara, natjecanja i interaktivnih aktivnosti kako bi vas upoznali sa slavnim matematičarkama, pojasnili ulogu matematike u modi, putovali matematikom turističkim znamenitostima a najviše od svega radovali se uspješno riješenim zagonetkama. U sklopu programa podijelit će se nagrade pobjednicima Regionalnog Sudoku natjecanja učenika u Splitu te brojni pokloni za posjetioce.
Erasmus +
SPINUT ONLINE
OGLASNA PLOČA
Poduženi boravak

      

     Program produženog boravka

Pilot projekt

e-Dnevnik

BIBLIOTEKA
60. godina škole
Prometna učilica

 
VJEŽBAONICA
Jelovnik

 

PRODUŽENI   BORAVAK

 

Troškovi prehrane za

ručak iznose 17 kn/dan

za učenike koji žele

koristiti usluge

školske kuhinje.

Priloženi dokumenti:
Jelovnik sk god 2018 2019.doc

SafetyNet

  

        Znaš li se zaštititi

              na internetu

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 11. 2010.

Ukupno: 596272
CMS za škole logo
Osnovna škola "Spinut" Split / Teslina 12, HR-21000 Split / os-spinut-st.skole.hr / ured@os-spinut-st.skole.hr
preskoči na navigaciju